fredag 3 augusti 2012

Genomgång och möten fredag förmiddag

Infarten till området har nu blivit fint utmärkt. En genomgång för alla inblandade hölls nu på förmiddagen. En stor genomgång för allmänheten hålls 16.30 inför starten 17.00. Lappugglan, som jag nämnde tidigare, har rapporterats flyga över området igår kväll och inspektera. Jag som trodde den hade flytt området inför helgen.
Sammanträde i kansligruppen

Sammanträde i kansligruppen. Arbete pågår att lösa IT-frågan på bästa sätt. Alla fynd skall ju registrerar i Artportalen och risken är att många kommer tillbaka samtidigt från sina exkursioner och skall ha tillgång till nätet. Kansliet kommer att hålla undervisning hur man registrerar i Artportalen idag kl. 18.00 och imorgon kl. 09.00, 12.00 och 15.00.

Sammanträde i insektsgruppen
De olika grupperna har möten om hur man skall lägga upp arbetet. Här är ett möte i insektsgruppen där man går igenom vem som skall göra vad, när och var. Det är en stor grupp med många personer och många insektsgrupper. Området är också indelat i ett stort antal delområden så det gäller att bestämma sig så att inte alla springer till samma intressanta områden samtidigt.
SR Kronobergs bil fick knappt plats under
Gränna Skogsgrupps vepa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar